Beschrijving

Willemen Groep heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van utilitaire projecten zoals sportcomplexen, musea, ontmoetings- en culturele centra, … Dankzij die rijke ervaring hebben we een ruim netwerk in en heel wat kennis van specifieke technieken zoals sportvloeren, theatertechnieken, archiveringsoplossingen, … Dat laat ons toe proactief mee te denken. Op die manier verrassen wij onze klanten vaak met oplossingen die we duurzamer, gunstiger en vroeger dan gepland opleveren. Daarnaast vormt het potentieel aan complementaire aannemings- en toeleveringsbedrijven binnen de groep een bijzonder sterke troef bij grotere of complexere projecten. 

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven