Franki Construct

Info

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Contact

Kartuizersweg 1
Rand 7 - Z.3 - 3890
2550
Kontich
België
Tel 
+32 3 821 16 80
BE 0463.894.481

Video

Verhoging bruggen Albertkanaal op kruissnelheid
Verhoging bruggen Albertkanaal
[TIMELAPSE] Plaatsing passerelle Schijnpoort
Passerelle Schijnpoort Antwerpen

Een eeuw ervaring in dienst van de toekomst

FRANKI CONSTRUCT voert werken uit in de burgerlijke bouwkunde; bruggen, tunnels, viaducten, industriële en logistieke gebouwen, warmtekrachtcentrales, biomass installaties, waterzuiveringsinstallaties, tankenparken voor de petrochemie en gebouwen: kantoorgebouwen, renovaties, utiliteitsbouw zoals scholen, brandweerkazernes en culturele centra. Naast de klassieke werken voert Franki Construct projecten uit in DBFM- en PPS-formule, waarbij de eigen inbreng wat betreft ontwerp en financiering doorslaggevend zijn.

Kwaliteit, kostprijs én uitvoeringstermijn staan centraal in alle projecten. De doelstelling van Franki Construct is om op technisch en organisatorisch vlak een toegevoegde waarde te leveren. Door een proactieve aanpak reikt Franki Construct de meest economische oplossingen op technisch vlak aan haar klanten aan:  door de juiste prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden en door een snelle uitvoeringstermijn op maat van de klant. Op organisatorisch vlak stelt Franki Construct zich op als een uitermate flexibele partner, die inspeelt op de noden van het project, zodat de klant het volste vertrouwen  heeft in de uitvoering van het bouwproject. Dit vereist een bedrijfsklimaat waarbij technisch innovatieve werkmethoden worden toegepast en een tijdsgebonden, klantgerichte aanpak waarbij de communicatie centraal staat.

De expertise en ervaring van het personeel, aangevuld door continue opleiding van het personeel, staan borg voor een efficiënte uitvoering van de bouwwerken. Daarom zien wij grote en complexe bouwprojecten als een challenge, die met enthousiasme en tot de grootste tevredenheid van de klant worden uitgevoerd.

Het doel is duidelijk: de tevredenheid van de opdrachtgever over de ganse lijn.