Beschrijving

Onze vele indrukwekkende Belgische bouwprojecten zijn ook internationaal niet onopgemerkt gebleven. Steeds vaker krijgen we de vraag om mee te stappen in uitdagende buitenlandse projecten. Vooral in onze buurlanden, maar ook in Afrika wenden we onze expertise aan. Denk maar aan de ambassade die we bouwden in Kinshasa of de containerterminal in de haven van Tanger. Vanuit onze kantoren in Casablanca zijn we actief als algemeen aannemer met de klemtoon op de industriële bouw. Bij de ontwikkeling van onze buitenlandse projecten werken we nauw samen met lokale partners. Onze meerwaarde? Uitstekende knowhow en projectmanagement, gekoppeld aan de inzet van lokale mensen en middelen.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven