Application Support Analist

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.200 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten hebben wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Als organisatie hebben we grote ambities op vlak van digitalisatie. Er zijn al heel wat stappen gezet om het end-to-end bouwproces optimaal te digitaliseren. Op die manier ondersteunen we onze medewerkers op de werven. We ‘ontzorgen’ door administratieve opvolging, planning van de diverse activiteiten en kostenbeheersing zoveel mogelijk te automatiseren. Om onze ambities waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar een collega application support analist.

Application Support Analist

Als Application Support Analist ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, onderhouden en optimaliseren van softwareapplicaties binnen een organisatie. Je werkt nauw samen met gebruikers, business analisten, ontwikkelaars en andere IT-teams om ervoor te zorgen dat de applicaties soepel blijven draaien en maximaal voldoen aan de behoeften van de business.

  • Je detecteert problemen en mogelijkheden tot optimalisaties in de bestaande systemen en vertaalt deze naar requirements om ze op een heldere manier over te maken aan de business analisten.
  • Je implementeert de functionele vereisten door configuratie van de operationele systemen.
  • Je valideert de oplossing en documenteert de procedures en wijzigingen om kennisbasis op te bouwen.
  • Je traint de key users over de nieuwe functionaliteiten in het systeem.

Profiel:

  • Je behaalde idealiter een bachelor diploma;
  • ervaring van 3 jaar binnen een gelijkaardige functie is een pluspunt;
  • Je hebt een grondige ervaring in proces- en functionele analyse en weet requirements duidelijk te formuleren;
  • Je bent analytisch sterk en combineert dit met hands-on aanpak;
  • Je bent een teamplayer en kan collega’s motiveren om samen met jou aan de slag te gaan;
  • Je bent in staat om een complex probleem te analyseren, een duidelijke oplossing te formuleren en de haalbaarheid in te schatten. Je werkt hierbij samen met het technische team.

Aanbod

Er wacht jou een sterk gevarieerde functie met tal van opportuniteiten. Je komt terecht in een sterk groeiende bouwgroep, waar ruimte is om je verder te ontplooien.  Je krijgt een werkplek in ons kantoor te Mechelen maar je bent bereid je te verplaatsen. 

Je mag rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt een 40-uren week, waardoor je op jaarbasis 12 ADV-dagen opbouwt, en volgt verder het collectief bouwverlof, waarvan drie weken tijdens de maand juli en twee weken kerstvakantie. Aanvullend kan je zes verlofdagen vrij inplannen. Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, maaltijdcheques en een firmawagen. 

 

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Willemen Groep
Sector 
Bouw
Categorieën 
IT
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3234507745

Aannemingsbedrijven