Tubize Outlet Mall - Tubeke

Beschrijving 

Tubize Outlet Mall, kortweg TOM, vormt het hart van de nieuwe Confluentswijk langs het kanaal Charleroi-Brussel in Tubeke. Willemen Construct, Franki en Willemen Infra geven samen vorm aan deze outlet, die met haar 14.000 m² aan commerciële ruimte en 1.100 ondergrondse parkeerplaatsen jaarlijks op 1,7 miljoen bezoekers mikt. Bijzonder aan het project is onder meer de stedelijke landbouwzone van 8.000 m² op de daken van het outletwinkelcentrum. 

 

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

 
locatie 

Projectdetails

Rue de la Déportation 221, Tubize, Brabant Wallon, België
Bouwheer 
Tubize Outlet Mall
Uitvoeringstermijn
1 jaar 11 maanden
Start werken
10-2021
Einde werken
09-2023