Residentie Les Rouges Terres - Halanzy

Beschrijving 

Residentie ‘Les rouges terres’ bevindt zich in het centrum van Halanzy, recht tegenover het oude gemeentehuis. Het bestaat uit 29 appartementen op vier verdiepingen en heeft commerciële ruimtes op de benedenverdieping.
Het moderne gebouw sluit naadloos aan op de architectuur van de rest van het dorp. De kleuren in de gevel verwijzen naar de kleur van de ijzerhoudende grond in de streek. Aan de achterkant van het gebouw (de zuidkant) krijg je een adembenemend zicht op de beboste heuvels.

Elk appartement heeft een eigen terras (het merendeel naar het zuiden gericht) en een eigen overdekte parkeerplaats in een gerenoveerde loods aan de achterkant van het gebouw.

Dankzij de uitgekiende indeling van de appartementen, de gemakkelijke toegang tot elke verdieping via de liften) en de geografische ligging biedt dit project de kans om te wonen in een originele omgeving.

Bovendien is het gebouw op ecologische wijze opgetrokken: er is maximaal geïsoleerd en gekozen voor een biologisch verwarmingssysteem met condensatieketel. Daardoor behoort dit gebouw tot energieklasse A.

Categorie: Gebouwen; Residentieel - Projectontwikkeling
 

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijven
Rue de l'industrie 1, Halanzy, Luxembourg, België
Bouwheer 
Willemen Real Estate
Architecten 
Atelier Le Cavet
Uitvoeringstermijn
1 jaar 9 maanden
Start werken
09-2015
Einde werken
06-2017