LPG-ethaan tankopslagpark ATPC - Antwerpen

Beschrijving 

Met de bouw van een LPG-ethaan tankopslagpark van 30.000 m² breidde Antwerp Terminal & Processing Company (ATPC) zijn opslaginstallaties voor petroleum en petrochemische producten in de Antwerpse haven gevoelig uit. De enorme tanks zijn ontworpen voor de opslag van ethaan, propaan, butaan en afgeleide producten. Deze investering maakt van ATPC een belangrijke speler in de ARA-opslagmarkt voor LPG en ethaan. Voor dit project werden de betonfunderingen (9.000 m³ beton en 1.600 ton wapening) en de infrastructuurwerken door ons uitgevoerd.

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijven
Beliweg, Antwerpen, Antwerpen, België
Bouwheer 
ATPC
Uitvoeringstermijn
9 maanden
Start werken
10-2018
Einde werken
07-2019