E411 Namen-Brussel - Eghezée-Thorembais-Saint-Trond

Beschrijving 

Het werk omvatte de herstelling van het wegdek (tussen Eghezée en Thorembais-Saint-Trond) in gewapend beton. Het project werd uitgevoerd in twee fases.

Fase 1 hield werken in op de pechstrook, rechterrijstrook en gedeeltelijk de middelste rijstrook. De pechstrook werd volledig opgebroken. Ook het wegdek in doorlopend gewapend beton en de fundering van de rechter en middelste rijstrook werden opgebroken. Het wegdek werd heraangelegd in doorlopend gewapend beton en dit rust op de nieuwe fundering van magere beton. Er zit een tussenlaag in asfalt tussen de fundering en het wegdek.

Gedurende fase 2 werden er herstellingswerken uitgevoerd aan het doorlopend gewapend beton en werd een toplaag in KWS aangelegd op rijstroken 2 en 3.

Categorie: Wegenbouw; Betonwerken

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
E411, Namur, België
Bouwheer 
Service Public de Wallonie
Bedrag 
€3.141.000
Uitvoeringstermijn
2 maanden
Start werken
04-2015
Einde werken
06-2015