DP World - Antwerpen

Beschrijving 

DP World Belgium laden en lossen containers en stukgoed van over heel de wereld en vervullen op die manier een belangrijke functie als schakel tussen het zeevervoer en het transport via de weg, water en spoor.

De werken bestaan uit: het aanleggen van riolering, de aanleg van een stelsel van trekleidingen, grondverzet ten behoeve van de verwezenlijking van de grondkoffer, fundering in natuursteenslag en vervolgens de aanleg van asfalt- en betonverhardingen.

Omdat er meerdere aannemers tegelijkertijd of opeenvolgend aan het werk waren, was het strikt naleven van een zeer scherpe planning van heel groot belang.

Categorie: Wegenbouw; Algemene wegenwerken, Asfaltwerken, Betonwerken

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Geslecht, Doel, Antwerpen, België
Bouwheer 
DP World Antwerp
Studiebureau 
Witteveen, Bos Belgium
Uitvoeringstermijn
1 jaar 2 maanden
Start werken
11-2015
Einde werken
01-2017