PROJECTFICHE
 
 
 
Willemen Groep
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 569 965 , groep@willemen.be
 
DP World - Antwerpen
 

Projectdetails


Activiteiten
Wegenbouw
Algemene wegenwerken
Asfaltwerken
Betonwerken
(Lucht)havenwerken

Aannemingsbedrijven
Willemen Infra

locatie
Geslecht
9130 Doel
België
Antwerpen BE

Bouwheer
DP World Antwerp

Studiebureau
Witteveen, Bos Belgium

Uitvoeringstermijn 
1 jaar 2 maanden

Start werken 
11-2015

Einde werken 
01-2017


 

DP World Belgium laden en lossen containers en stukgoed van over heel de wereld en vervullen op die manier een belangrijke functie als schakel tussen het zeevervoer en het transport via de weg, water en spoor.

De werken bestaan uit: het aanleggen van riolering, de aanleg van een stelsel van trekleidingen, grondverzet ten behoeve van de verwezenlijking van de grondkoffer, fundering in natuursteenslag en vervolgens de aanleg van asfalt- en betonverhardingen.

Omdat er meerdere aannemers tegelijkertijd of opeenvolgend aan het werk waren, was het strikt naleven van een zeer scherpe planning van heel groot belang.

Categorie: Wegenbouw; Algemene wegenwerken, Asfaltwerken, Betonwerken

Willemen Infra

Booiebos 4
9031 Drongen (België)
tel + 32 9 282 60 30
infra@willemeninfra.be
website

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.