Willemen Groep wint Economic Impact Award

Prev Next

Op Award @Voka, donderdagavond in het Mechelse bioscoopcomplex Utopolis, heeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen Willemen Groep bekroond voor zijn economische verdienste voor de ruime Mechelse regio. CEO Johan Willemen ontving de Economic Impact Award uit handen van gedeputeerde Ludwig Caluwé van de provincie Antwerpen.

Met een avondvullend programma zette Voka – Kamer van Koophandel Mechelen tijdens de tweede editie van Award @Voka het sterke ondernemerschap in het arrondissement Mechelen in de kijker. Voor drie ondernemingen, die elk op hun manier de voorbije maanden een stevige bijdrage hebben geleverd aan de welvaart in de Mechelse regio, werd deze verdienste ook beloond met een specifieke award: de Award Excellente Onderneming 2015 (gewonnen door Brandstoffen Maes & Zonen), de Award Jonge Ondernemer 2015 (gewonnen door Palletcraft Belgium) en de Economic Impact Award.

Willemen Groep mocht de Economic Impact Award in ontvangst nemen. “De Economic Impact Award gaat, na Duvel Moortgat en Van Hool de vorige jaren, opnieuw naar een toonaangevend bedrijf met een uitstraling en impact tot ver buiten de regio. We reiken deze prijs uit aan Willemen Groep voor zijn economische verdienste die afstraalt op de ruime Mechelse regio”, aldus Bart De bruyn van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.

“Een award krijgen, is altijd aangenaam. Ten slotte is dat telkens een bevestiging dat je goed bezig bent, toch wat de buitenwereld en andere mensen in het zakenleven betreft. Daar kan je dan als ondernemer weer verder op bouwen. Bovendien is elke prijs een erkenning voor de medewerkers, een bewijs dat hun inspanningen opleveren én naar waarde worden geschat. Omdat deze Economic Impact Award wordt uitgereikt in de omgeving waar Willemen gevestigd én erg actief is, hecht ik er nog meer waarde aan. Een erkenning van mensen die je bedrijf vaak bezig zien en niet gebaseerd is op een eenmalige prestatie, doet altijd extra deugd”, reageerde Johan Willemen.

18 september, 2015 - 14:30