Website Aannemingen Van Wellen trekt Willemen Groep-kleedje aan

Prev Next

De website van Aannemingen Van Wellen steekt sinds vandaag helemaal in het nieuw. Net zoals de andere grote aannemingsbedrijven die deel uitmaken van Willemen Groep, heeft Van Wellen nu ook een eigen stek op deze groepswebsite. De nieuwe website van Van Wellen is rechtstreeks bereikbaar via www.vanwellen.be. Neem zeker een kijkje.

Aannemingen Van Wellen behoort sinds eind vorig jaar tot de Willemen Groep. De onderneming werd in 1944 opgericht als algemeen aannemingsbedrijf met algemene bouwwerken, renovaties en wegenbouw als kernactiviteiten. In december 2014 heeft de afdeling bouw zich afgesplitst en werden de wegenbouwactiviteiten van Van Wellen overgenomen door Aswebo.

Van Wellen is een sterke speler in de Antwerpse haven en petrochemie. Vanaf 2008 zijn wegenbouw en onderhoudswerken een belangrijkere rol gaan spelen in de activiteiten de firma. Van Wellen telt ca. 170 gedreven en ervaren medewerkers die op het terrein of vanuit de hoofdzetel in Kapellen werken aan de realisatie van tal van publieke en private projecten.

Vandaag stelt Van Wellen dus zijn nieuwe website aan u voor, helemaal in lijn met de huisstijl van Aswebo en Willemen Groep. Op deze site vindt u meer informatie over de activiteiten, projecten en referenties van Aannemingen Van Wellen.

Klik hier om verder te gaan naar de website van Aannemingen Van Wellen.

24 juni, 2015 - 12:30