Onze collega’s in Hasselt zijn verhuisd

Prev Next

Onze collega’s van Willemen Construct, Willemen Infra en Kumpen Renovatietechnieken in Hasselt hebben vanmorgen hun intrek genomen in hun gloednieuwe kantoor. Ver hoefden ze niet te gaan, want voortaan kan je hen vlak naast het voormalige kantoorgebouw vinden.

Vandaag wijzigt dus het adres van de regionale zetels van Willemen Construct en Willemen Infra in Hasselt én die van de maatschappelijke zetel van Kumpen Renovatietechnieken naar Paalsteenstraat 34. De bouw van het kantoor heeft slechts 8 maanden in beslag genomen, mede dankzij BIM en Lean. Door efficiënt en innovatief te ontwerpen en te plannen, werd het mogelijk om dit kantoorgebouw in een recordtempo op te trekken. Een bouwproces in de hoogste versnelling met focus op flexibiliteit, duurzaamheid en efficiënt samenwerken. Meer info en een knappe timelapse video vind je HIER

Hierbij nog even onze contactgegevens voor Hasselt:

Willemen Construct – zetel Hasselt
Paalsteenstraat 34
3500 Hasselt
011 30 71 11
hasselt@willemen.be

Willemen Infra – Regio Oost
Paalsteenstraat 34
3500 Hasselt
011 30 71 11
oost@willemeninfra.be

Kumpen Renovatietechnieken
Paalsteenstraat 34
3500 Hasselt
011 30 71 11
info@kumpen.be

Wij wensen iedereen in Hasselt veel succes en plezier vanop hun nieuwe werkplek!

17 december, 2018 - 15:30

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.