Marc Jonckheere is de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra

Prev Next

Op 13 juni wordt Marc Jonckheere de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra. Hij volgt Kurt Kesteloot op, die na een lange loopbaan bij achtereenvolgens Van Wellen, Aswebo en Willemen Infra het bedrijf verlaat voor een nieuwe uitdaging, maar zich wel nog tot begin augustus beschikbaar houdt voor de verdere overdracht.

Marc Jonckheere is 56 jaar, handelsingenieur van opleiding en beschikt over een decennialange ervaring in het aansturen van bouwgerelateerde bedrijven. De voorbije vier jaar was hij algemeen directeur van Aclagro. Daarvoor vulde hij verschillende andere functies in binnen dezelfde Square Group.

Marc Jonckheere is ook thuis in de wereld van beton-, zand en grindproductie. Sinds 1994 bekleedde hij twintig jaar lang tal van directeursfuncties bij HeidelbergCement Benelux (Inter-Beton en Sagrex). Tot voor kort was hij ook de voorzitter van Fedbeton, de federatie voor stortklaar beton. Vandaag is hij trouwens nog steeds bestuurder en lid van het directiecomité van de federatie van algemene bouwaannemers (FABA).

Marc Jonckheere draagt samen met het directieteam de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beleid bij Willemen Infra (met vestigingen in Drongen, Hasselt, Kapellen en Fleurus) en ook bij Kumpen (Hasselt - samen met Gert-Jan Merkx), Mobilmat (Brugge - samen met Geert Lambert) en Vandamme-Madoe (Brugge - samen met Hans Haems en Peter Mestdagh). "We zijn er rotsvast van overtuigd dat Marc met al zijn ervaring de juiste man op de juiste plaats is om onze business line Infra verder te laten groeien als toonaangevende en duurzame wegenbouwers", zegt CEO Tom Willemen van Willemen Groep.
 

10 juni, 2022 - 10:30

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.