Blommaert Aluminium breidt hoofdzetel uit met Cosimco

Prev Next

Blommaert Aluminium kiest voor Cosimco om zijn hoofdvestiging in Wijnegem verder uit te breiden. We staan in voor de realisatie van een kantoorgebouw, een magazijn, een parkeergebouw en de bijhorende buitenaanleg. Deze korte video brengt de eerste werkzaamheden op de site in beeld.

Cosimco vatte de werken kort voor de zomer aan met de nodige afbraakwerken. Aansluitend aan het huidige gebouw komt er een nieuwe productiehal van 1.800 m². Het nieuwe kantoorgebouw zal een goede zichtbaarheid hebben vanaf de Albertkanaal. “De uitbreidingen zullen er voor zorgen dat we klaar zijn voor onze verdere groei en internationalisering”, klinkt het bij Blommaert Aluminium.

Blommaert Aluminium Constructions is marktleider in het ontwerp en de productie van scheepsluiken in aluminium. Naast Wijnegem heeft het bedrijf ook nog een zetel in Rotterdam. Aan het einde van volgende zomer moeten de werken met een contractwaarde van 7.6 miljoen euro klaar zijn.

 

9 september, 2019 - 11:45

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.