Willemen Groep gaat 'Fast Forward'

Prev Next

Op donderdag 2 juni verzamelden 700 medewerkers van de Willemen Groep in Auditorium 2000 in Brussel voor het groepsevent ‘Fast Forward’. Ex-Miss België Virginie Claes leidde de conventie in goede banen en nam iedereen mee op een reis naar de toekomst van de groep.

Om de drie jaar organiseert Willemen Groep een groot bedrijfsevent voor al haar bedienden. In 2013 luidde de baseline ‘We move forward’, dit jaar werd er met
Fast Forward nog een schepje bovenop gedaan. De focus lag dan ook op innovatie, de digitale (r)evolutie, kortom: ‘the day after tomorrow’. Zo kwamen onder meer BIM (Building Information Modeling) en tal van andere innovatieve toepassingen in de bouwsector uitgebreid aan bod en bracht internationaal gerenommeerd spreker Peter Hinssen een boeiende keynote speech.

Ook Studio 100-topman Hans Bourlon was te gast om te praten over het belang van waardengedreven ondernemen. Tegelijk werden de bedrijfswaarden van de Willemen Groep (Samenwerking, Respect, Innovatie, Resultaatgerichtheid en Ondernemerschap) besproken, met een beklijvende getuigenis werd het belang van veilig werken nogmaals onderstreept en aan het einde van de conventie verduidelijkte CEO Tom Willemen de ambities voor de komende jaren. De avond werd afgesloten met een walking dinner waarop alle collega’s konden napraten bij een glaasje.

3 juni, 2016 - 11:45