Willemen is de nieuwe sponsor van golfster Manon De Roey

Prev Next

We zijn trots dat we vandaag kunnen aankondigen dat Willemen een samenwerking aangaat met de beloftevolle golfster Manon De Roey (12/12/1991). Bedoeling is om het jonge talent te ondersteunen in de uitbouw van haar carrière. Net als Willemen heeft Manon torenhoge ambities: ons land in 2016 vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Manon De Roey geldt als een groot talent in de golfsport. Al op zestienjarige leeftijd maakte ze deel uit van het Belgian Team. De 23-jarige Antwerpse begon met golf toen ze elf was. Sinds dit jaar neemt ze als professional deel aan tal van prestigieuze internationale toernooien.

Na haar studies aan de VVG Topsportschool in Hasselt trok Manon in 2010 naar de Universiteit van New Mexico in de Verenigde Staten, waar ze de golfsport kon combineren met haar studies psychologie. In haar eerste college tour in Colorado zette ze met -9 over 54 holes een ‘university record’ neer. Ze werd ook ‘US Player of the Month’ en ‘Nr1 Player’ in de Mountain West Conference. Vandaag is Manon tweevoudig Belgisch kampioen bij de niet-profs. Vorig jaar werd ze verkozen tot beste Belgische speelster.

Haar goede prestaties leverden haar intussen het profstatuut op en ze veroverde meteen een plaats in de top-200 van de wereldranglijst. Willemen en Manon hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke ambitie om de volgende jaren verder te groeien.
Manon De Roey: “Ik ben heel blij met deze samenwerking. Willemen is een grote naam in de bouwsector en werd in 2013 verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar’. Dat wil toch wat zeggen. Als Antwerpse is het ook fijn om samen te werken met de aannemer die het MAS bouwde.”

Willemen maakt vanaf nu dus deel uit van de entourage van Manon De Roey. Het eerste grote toernooi in 2015 waar Manon aan deelneemt, start morgen (donderdag 16 april, nvdr.) in Dinard (Frankrijk). Haar volledige programma vind je op www.manonderoey.be.
Via deze website kan je de resultaten van Manon op de voet volgen.

Willemen is alvast nieuwsgierig naar haar toekomstige prestaties en wenst Manon veel succes.

15 april, 2015 - 11:15