Wegenwerkers 't Zand krijgen traktatie van handelscomité

Prev Next

Handelaars van de Smedenstraat vlak bij ’t Zand in Brugge hebben donderdag de werkmannen op de werf getrakteerd op een drankje. Ze deden dat omdat de straat komende zaterdag na een maand opnieuw bereikbaar zal zijn. “Het is met veel voldoening dat we de mensen die daar keihard voor gewerkt hebben, uitnodigen om hen te bedanken”, zegt voorzitter van het handelscomité Wim Proot.

Aswebo werkt sinds begin vorig jaar aan de totale vernieuwing van ’t Zand en de Vrijdagmarkt in Brugge. ’t Zand krijgt een nieuwe inrichting met veel groen, een waterpartij en een volledig vernieuwde bestrating en riolering. “Zoals bij ieder werk aan het openbaar domein brengt ook deze ingrijpende herinrichting van twee grote pleinen in een historische stad hinder met zich mee. Aswebo probeert die hinder altijd zo veel als mogelijk te beperken. Het doet dan ook veel plezier als onze inspanningen geapprecieerd worden en in de verf gezet”, zegt algemeen directeur van Aswebo Kurt Kesteloot.
 

30 maart, 2018 - 15:30

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.