[VIDEO] Herbeleef de succesvolle 2de editie van de Bouwrun by Willemen

Prev Next

Op donderdag 21 april vond de tweede editie van de Bouwrun by Willemen plaats. Met 107 ingeschreven teams van drie lopers kenden we een mooie opkomst en deden we beter dan de 72 teams van vorige editie. Nog eens een vijftigtal mensen kwamen supporteren of sloten aan voor het walking dinner. 

De Bouwrun is het jongere broertje van de Batirun by Franki, die het voorbije decennium met om en bij de duizend deelnemers is uitgegroeid tot één van de belangrijkste sport- en netwerkevents voor bouwprofessionals en bouwpartners in Wallonië. De Bouwrun heeft dezelfde ambitie, maar dan aan Vlaamse zijde. Met in totaal bijna 400 aanwezigen is de toon alvast gezet. In de drie categorieën mannen, vrouwen en gemengd ging de hoofdplaats op het podium naar respectievelijk Tractebel Engineering, POLO Architects en Willemen Infra. Bekijk de aftermovie

Moeders voor Moeders

De opbrengst van beide loopwedstrijden wordt traditiegetrouw geschonken aan een goed doel. Dit jaar koos de Bouwrun er voor om Moeders voor Moeders te steunen. Deze vzw zet zich sinds 1992 in om materiaal en voeding in te zamelen voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben. CEO Tom Willemen overhandigde hen een cheque van 2.140 euro. Ondertussen is ook de datum voor de derde editie van de Bouwrun bekend: donderdag 20 juni 2023. 

Alle uitslagen en een fotoreportage van de Bouwrun vind je op www.bouwrun.be.
De Batirun vindt plaats op donderdag 2 juni 2022. Meer info lees je op www.batirun.be.  

 

24 mei, 2022 - 15:30