Ontdek onze nieuwe groepsbrochure

Prev Next

Vers van de pers stellen we met veel plezier onze gloednieuwe groepsbrochure voor. Die vertelt in 156 pagina’s hoe de Willemen-familie er precies uitziet, welke aspecten van de bouwsector we meester zijn en hoe we als bedrijf de focus houden op innovatie en duurzaam ondernemen. Een selectie van onze referenties lijmt het geheel aan elkaar.

Sinds de overname van Kumpen in 2018 en de fusies die daar uit volgden, is de organisatiestructuur van Willemen Groep helemaal hertekend. Met de indeling van onze groep in clusters en business lines willen we bovendien maximaal synergieën realiseren, overbodige barrières elimineren en ons naar de markt toe duidelijk profileren.

Onze brochure geeft vooral voldoende ruimte aan onze referenties in het brede activiteitenpallet van onze groep, zoals onder meer de bouw van allerhande types gebouwen, wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, industriebouw, (lucht)havenwerken, projectontwikkeling, paalfunderingen, maar ook integrale projecten en onze ervaring met LEAN en BIM komen aan bod. Op de cover prijkt de containerterminal voor APM Terminals die we afgelopen lente opleverden in de haven van Tanger.

Het resultaat vind je HIER. Veel leesplezier!

 

1 oktober, 2019 - 10:45