Neem deel aan de virtuele Batirun by Franki

Prev Next

De achtste editie van Batirun by Franki, die gepland was op donderdag 28 mei, gaat - zij het digitaal - door van 1 tot 30 juni. Iedere loper neemt dus deel vanuit zijn of haar kot. De fysieke editie wordt omwille van het coronavirus verplaatst naar volgend jaar. 

“Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen tijdens de huidige Covid-19-crisis, zal de Batirun by Franki dit jaar niet fysiek plaatsvinden maar wel via het online platform atlasGO. Het event staat voor de gelegenheid open voor alle professionele sectoren, dus niet enkel voor bedrijven uit de bouwsector”, klinkt het bij organisator People First. De virtuele loopwedstrijd vindt plaats van 1 tot en met 30 juni en stelt elke deelnemer in staat om geld in te zamelen voor vijf goede doelen.

Met dit alternatief willen we bedrijven alsnog samenbrengen rond een gemeenschappelijk project: samen 40.000 km afleggen, exact de omtrek van de Aarde. “Als Covid-19 geen grenzen kent, dan wij ook niet. We willen met Batirun de wereld rond en rekenen hiervoor op iedereen die zich mee wil mobiliseren rond dit gemeenschappelijke idee van solidariteit en wederzijdse hulp. We richten ons dan ook uitdrukkelijk tot bedrijven uit alle sectoren om zich in te zetten voor het goede doel. Tegelijk is het een originele teambuilding voor hun medewerkers.”

De prijs per deelname bedraagt 35 euro of ongeveer 1 euro per dag. De helft van dat bedrag gaat rechtstreeks naar vijf verenigingen die zich inzetten voor het goede doel: Cita des ailes, Fondation Papillon, Coup d’envoi, Maison Louise en Liège aide Haïti. Meer info en inschrijven (tot 25 mei) op www.batirun.be. Daar vind je ook een instructievideo over hoe je precies kan deelnemen via atlasGO. 

Bouwrun by Willemen, het Vlaamse broertje van Batirun, werd verplaatst naar donderdag 8 oktober. 

 

11 mei, 2020 - 12:15

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.