Eerste steen Artevelde Plaza is gelegd

Prev Next

Op woensdag 9 september hebben burgemeester Ann Vanheste en Philippe De Waegeneer van bouwpromotor Willemen Real Estate in De Panne de symbolische eerste steen gelegd van Residentie Artevelde Plaza. Het standingvolle woon- en stadsvernieuwingsproject komt er tussen de Sloepenlaan en Koninginnelaan, op een boogscheut van de zeedijk en het strand.

Zoals de traditie het betaamt, mag er tijdens de zomermaanden niet gewerkt worden aan de kust. Vlak voor de zomer werden de kelderverdiepingen met ondergrondse parking met zowel garageboxen als autostaanplaatsen helemaal afgewerkt. Deze maand start Willemen General Contractor met de bouw van de gelijkvloerse verdieping. Deze belangrijke mijlpaal voor het project werd woensdag gevierd met een feestelijke eerstesteenlegging.

Op die gelijkvloerse verdieping komen twee appartementen met tuin en een winkelruimte. Op de eerste tot de zesde verdieping komen in totaal nog 36 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en bieden met gevarieerde oppervlakten van 66 tot 118 vierkante meter en één tot drie slaapkamers voor ieder wat wils. De prijzen starten bij 223.000 euro tot 523.000 euro, exclusief btw.

De meeste appartementen hebben zongeoriënteerde terrassen of zeezicht in de verte. De brede schuiframen geven steeds toegang tot de terrassen en garanderen veel lichtinval. Ze worden afgewerkt met een moderne aluminium leuning met veiligheidsglas. Voor het wooncomfort en de privacy wordt voorzien in een videofoon, twee ruime liften en brede gangen. Bovendien wordt het project uitgevoerd in uiterst kwalitatieve materialen en is er veel aandacht voor isolatie. Zo bestaan de raampartijen uit een superisolerende dubbele beglazing. Helemaal bovenaan komt er een groendak. Samengevat: Artevelde Plaza in hartje De Panne staat voor stijlvol wonen aan het strand.

Verkoopdagen

Het komende weekend (12-13 september) worden verkoopdagen georganiseerd op de werf. Mensen die interesse hebben in het project kunnen zowel zaterdag als zondag van 10 tot 12u en tussen 14 en 17u langskomen en dit zonder afspraak.

www.artevelde-plaza.be

10 september, 2015 - 10:15