Cosimco opnieuw aan de slag voor ACM-D’Ieteren

Prev Next

Cosimco gaat voor autodistributeur D’Ieteren en Automobile Center Mechelen (ACM) een nieuwe showroom en werkplaats bouwen.

Het project omvat de renovatie van een bestaande garage langs de A12 in Breendonk en het optrekken van een nieuwbouw, gespreid over een showroom, ateliers en magazijnen voor Volkswagen en Skoda. De totale oppervlakte bedraagt 2.350 m².

Eerst zal het gebouw worden gestript om daarna de uitbreiden van ongeveer 1.150 m² te realiseren. Cosimco staat in voor de dakdichting, vloeren, wanden, valse plafonds, poorten, schrijnwerk en de gehele afwerking. Er komen ook nieuwe gevels en een nieuwe buitenverharding over een oppervlakte van 1.650 m² met een parking in asfalt en grastegels. Daarnaast omvat het project eveneens alle technische installaties, elektra, HVAC en sanitair.

De voorbereidende werken zijn gestart op 16 juni 2014. Half januari 2015 moeten de werken afgerond zijn. Cosimco heeft voor ACM eerder al de nieuwe Audi-garage in Mechelen gebouwd en het stond ook in voor de renovatie van de Volkswagen-garage.
 

2 juli, 2014 - 11:45