Cosimco en Domus Logistics op Kanaal Z

Prev Next

Businesszender Kanaal Z brengt in Z-Ondernemen een reportage over de werken die Cosimco uitvoert voor Domus Logistics in Olen. Daar bouwt Cosimco sinds begin dit jaar aan een gloednieuw distributiecentrum van waaruit binnenkort alle 540 CASA-winkels in Europa zullen worden bevoorraad.

Het distributiecentrum van 50.000 m² aan magazijnruimte en 4.500 m² aan kantoren wordt door Cosimco opgetrokken op een terrein van meer dan 10 hectare langs de E313. Dankzij een ruimte voor 65.000 pallets kan Domus Logistics straks jaarlijks 5.000 vrachtritten uitsparen. Giane Van Landuyt (CEO Domus Logistics) benadrukt in de reportage de zeer goede samenwerking met Cosimco: “Er is een heel goede samenwerking tussen het team van experten bij Cosimco en de mensen die voor Domus Logistics het bouwproject opvolgen. Het is niet de eerste keer dat we beroep doen op Cosimco, want ook het huidige bedrijfsgebouw van Domus werd door hen opgetrokken. We hebben dus heel bewust opnieuw voor hen gekozen.”

Bekijk de reportage

 

29 november, 2016 - 09:15

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.