Breng een virtueel bezoek aan de werf A11

Prev Next

De werf van de nieuwe autosnelweg A11 tussen Brugge en Westkapelle (Knokke-Heist) bekijken vanuit je zetel? Het kan! Op deze website kun je heel makkelijk een virtueel bezoek brengen aan de site vanaf de spoorlijn Brugge-Zeebrugge tot net voorbij het Boudewijnkanaal, waar gebouwd wordt aan het viaduct.

Je kan de werken bekijken vanuit twee perspectieven vanop de grond (lowspots) of vanuit de lucht (highspots). De lowspots tonen de werken van heel dichtbij, de highspots geven een knap overzicht. In elk beeld kan je helemaal rondom rond kijken. In het menu kan je kiezen voor ‘Aerial Video’, een filmpje over de werken.

Open je de website met een smartphone of tablet, dan kan je je toestel ronddraaien. Het lijkt echt alsof je met je eigen ogen aan het kijken bent. Maar je kan natuurlijk ook navigeren met de vingers. Bij mobiel gebruik draai je je smartphone rond zijn as om de werf in fullscreen mode te bekijken.

Vanuit Willemen Groep werken Aswebo en Franki Construct mee aan dit project. De nieuwe autosnelweg zal twaalf kilometer lang zijn en de N31 in Brugge met de N49 in Westkapelle verbinden. De A11 wordt uitgevoerd in een PPS én is het grootste DBFM wegenisproject tot nu toe in Vlaanderen. Het consortium Via Brugge staat in voor de realisatie en het 30-jarige onderhoud van de nieuwe autosnelweg.

Breng een bezoek.

4 december, 2014 - 11:15