Bouw Residentie Filteint in Sint-Niklaas gaat van start

Prev Next

Willemen start in april met de bouw van het nieuwe woonproject Filteint in het centrum van Sint-Niklaas. Op een site van 2,2 hectare groot, waar vroeger een textielfabriek stond, komen 102 appartementen en 18 woningen. Een derde van deze wooneenheden is al verkocht.

De appartementen zijn verdeeld over 4 aparte woonblokken. Het aanbod is erg divers: 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte van 61 tot 135 m². Bovendien beschikt elk appartement over een terras. De appartementen zijn bereikbaar via een lift die verbonden is met de ondergrondse parkeergarage, waar ook de private bergingen zijn. De woningen (alle half open) beschikken over een eigen tuin.

Rond het hele complex wordt een nieuwe groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, een waterpartij, wandelpaden, een speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden. Duurzaamheid en milieu staan voorop in het project. Alle wooneenheden worden gebouwd met energiezuinige materialen, wat resulteert in een laag E- en K-peil en dus ook een lage energiefactuur. Het aluminium buitenschrijnwerk is voorzien van super-isolerende beglazing.

Wekelijks worden opendeurdagen gehouden in een verkoopslokaal op de site: elke woensdag (16-18u), vrijdag (15-18u) en zaterdag (10-12u). Het adres is Mathilde Vandermeulenstraat 8, 9100 Sint-Niklaas. De prijzen van de appartementen variëren tussen 144.000 euro en 309.000 euro.

Projectwebsite: www.domein-filteint.be
Bekijk de projectfiche op de website van Willemen Real Estate.

24 maart, 2015 - 10:00