[TIMELAPSE] Bouw nieuwe tribune KV Mechelen samengevat in 1 minuut

Prev Next

Willemen is zo goed als klaar met de tweede fase van de vernieuwing van het voetbalstadion van eersteklasser KV Mechelen. De komende week zetten we nog de laatste puntjes op de i en beëindigen we de gevel- en dakbekleding en de metalen buitentrappen. Aansluitend ronden wij de laatste rioleringswerken af. Daarmee zit onze opdracht voor de cascorealisatie van de nieuwe tribune er op. Onze torenkraan kon eerder deze week al worden gedemonteerd.

Ondanks de vele regen tijdens de voorbije weken is Willemen er in geslaagd om de werken in sneltreintempo uit te voeren. Dat was ook al zo tijdens fase 1, waarin op een periode van drie maanden de ganse tribune aan de lange zijde van het veld werd opgetrokken.

De klok rond doorgewerkt

De tribune achter het doel werd bovengronds in een tijdspanne van amper vier maanden gerealiseerd. Om dat doel te bereiken, werd de voorbije maanden zes dagen op zeven de klok rond gewerkt. Ondanks het bouwverlof, wordt de komende week nog hard doorgewerkt aan de resterende werken, opdat de supporters de eerste competitiewedstrijd van KV Mechelen op 29 juli in optimale omstandigheden kunnen volgen.

De afwerking van de binnenruimtes, technieken, zitjes, buitenschrijnwerk en glas, buitenverlichting en buitenaanleg vallen buiten de opdracht voor Willemen en worden de komende periode aangestuurd door de club zelf.

Timelapse video

We tonen u nog graag deze spectaculaire timelapse video die de voorbije vier maanden bundelt in één minuut.
 

8 juli, 2016 - 14:15