W4 Offices - Leudelange

Beschrijving 

Willemen Construction leidt en ontwikkelt de voorontwerpstudies van dit ambitieuze kantorenproject in Leudelange. Samen met zijn partners van het projectmanagement wordt het ontwerp geoptimaliseerd om topkwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien vormt dit een ideale voorbereiding op de algemene aannemerswerkzaamheden, voorzien voor het laatste kwartaal van 2017.

Het gebouw wordt met een energieklasse van minstens B/B BREEAM 'very good'. Het pand zal bestaan uit twee niveaus onder de grond en vier verdiepingen boven de grond, met een totale bruto-oppervlakte van 7.200 m² en een vloeroppervlakte van 4.700 m² voor kantoorruimte. Buiten zijn er 37 parkeerplaatsen beschikbaar (waarvan één voor mindervaliden) en binnen 42. De gevelbekleding is gemengd, met enerzijds een bekleding in natuursteen (massieve delen) en anderzijds aluminium/glazen vliesgevels.

Inowai en Immo-Future staan in voor de verkoop van dit gebouw.
 

Willemen Groep is sinds het najaar van 2016 actief in Luxemburg, met de bedoeling om zich blijvend te vestigen als belangrijke partner op de Luxemburgse bouwmarkt.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Zone d'activité Am Bann, Leudelange, Esch-sur-Alzette, Luxemburg
Bouwheer 
Parfinindus
Bedrag 
€11.000.000
Architecten 
Linster & Stupar
Studiebureau 
ICB
Oppervlakte bovengronds 
7 200m²
Bijzondere kenmerken
Uitvoeringstermijn
1 jaar 8 maanden
Start werken
05-2018
Einde werken
01-2020