Willemen Infra genomineerd voor FEBE Element Awards

  • Precast in Infrastructure FEBE Awards
Prev Next

In maart 2022 bouwde Willemen Infra in opdracht van De Vlaamse Waterweg een Vleermuizenhotel aan de nieuwe Hoogmolenbrug in Schoten. Dit project is nu genomineerd voor de FEBE Element Awards in de categorie 'Precast in Infrastructure'.

Elk jaar organiseert de Federatie van de Betonindustrie de FEBE Element Awards. Deze wedstrijd beloont projecten met prefab betonelementen. In totaal worden 15 projecten genomineerd in vijf verschillende categorieën.

Dit jaar is het Vleermuizenhotel dat Willemen Infra bouwde aan de nieuwe Hoogmolenbrug in Schoten, genomineerd in de categorie ‘Precast in Infrastructure’. Deze categorie richt zich tot ondergrondse infrastructuurprojecten waarin prefab beton gebruikt werd. Het vleermuizenhotel heeft de nominatie te danken omdat er poreuze buizen met een diameter van 900mm en andere op maat gefabriceerde betonelementen van Tubobel gebruikt werden. De installatie past in het plaatselijke ecosysteem en zal dienen als winterverblijf voor vleermuizen. Lees hier meer dit project

27 oktober vindt de uitreiking plaats in het nieuwe BNP Paribas Fortis gebouw op de Brusselse Warandeberg.

27 Septembre, 2022 - 11:45

Willemen Infra est un constructeur de routes belge de premier plan, avec une présence régionale en Flandre et en Wallonie. Un atout important est que nous contrôlons tous les aspects du processus de construction. En outre, nos 1 000 collaborateurs formés et expérimentés n’hésitent pas à travailler le week-end ou la nuit pour achever leurs missions dans les délais. Par ailleurs, grâce à nos propres sites de production et de recyclage certifiés COPRO, nous sommes l’un des principaux fabricants d’asphalte et de béton de route.