Derde editie Bouwrun by Willemen is een groot succes

Prev Next

Op donderdag 20 april vond de derde editie van de Bouwrun by Willemen plaats. Met 136 teams van drie lopers die aan de start kwamen, kenden we een mooie opkomst en deden we beter dan de 107 teams van vorige editie. Nog eens een vijftigtal mensen kwamen supporteren of sloten aan voor het walking dinner.

De Bouwrun is het jongere broertje van de Batirun by Franki, die het voorbije decennium met meer dan duizend deelnemers is uitgegroeid tot één van de belangrijkste sport- en netwerkevents voor bouwprofessionals en bouwpartners in Wallonië. De Bouwrun heeft dezelfde ambitie, maar dan aan Vlaamse zijde. Met in totaal een kleine 500 aanwezigen is de toon alvast gezet.

Alle teams gaven het beste van zichzelf en er werd tot op de meet gestreden om de podiumplaatsen. De overall winnaar was het gemengde Macobo-Stabo speed team. Op de tweede plaats eindigde een mannenteam van Seco en de derde plaats was voor een team uit eigen huis: het HR-team van Willemen Infra. Het podium bij de mannen werd vervolledigd door een tweede team van Macobo-Stabo.

Bij de gemengde teams bezette de overall winnaars de eerste podiumplek waar ze geflankeerd werden door een team van Otis (tweede) en WDP (derde). Bij de vrouwen was de hoofdprijs voor Archipelago en de ereplaatsen voor WDP (tweede) en POLO (derde). Proficiat aan alle winnaars en alle lopers voor hun inzet!

Moeders voor Moeders

De opbrengst van beide loopwedstrijden wordt traditiegetrouw geschonken aan een goed doel. Net als vorig jaar koos de Bouwrun er voor om Moeders voor Moeders te steunen. Deze vzw zet zich sinds 1992 in om materiaal en voeding in te zamelen voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben. Onze CEO Marc Jonckheere en algemeen directeur Bouw Bart Janssens overhandigden hen een cheque van 2.720 euro.

De Batirun vindt plaats op donderdag 15 juni 2023. Meer info lees je op www.batirun.be.

21 Avril, 2023 - 11:15

Chez WILLEMEN GROEP, nous attachons une grande importance à la qualité du service et à la satisfaction de nos clients. C’est pourquoi ces derniers peuvent faire appel à W-CARE.

Willemen Infra est un constructeur de routes belge de premier plan, avec une présence régionale en Flandre et en Wallonie. Un atout important est que nous contrôlons tous les aspects du processus de construction. En outre, nos 1 000 collaborateurs formés et expérimentés n’hésitent pas à travailler le week-end ou la nuit pour achever leurs missions dans les délais. Par ailleurs, grâce à nos propres sites de production et de recyclage certifiés COPRO, nous sommes l’un des principaux fabricants d’asphalte et de béton de route.

logo Sanitechniek

Sanitechniek PVBA a été fondée en 1984 puis est devenue Sanitechniek SA en 1987 à la suite du développement de nos activités. Depuis 1999, Sanitechniek appartient à Willemen Groep, la plus grande entreprise de construction familiale de Belgique. Notre équipe se compose de 50 collaborateurs enthousiastes.

Willemen Real Estate est le département Développement de projets au sein de Willemen Groep.

Depuis 1998, Franki appartient à Willemen Groep, le plus grand groupe familial de construction en Belgique.

Depuis 2005, Cosimco appartient à Willemen Groep, le plus grand groupe familial de construction en Belgique.

Depuis 1998, Franki Construct appartient à Willemen Groep, le plus grand groupe familial de construction en Belgique.

Willemen Construct est née le 1er juillet 2018 de la fusion entre Willemen General Contractor et le département construction de Kumpen.