Student Labelwerk - Antwerpen

Willemen Infra beheert als toonaangevend wegenbouwer alle aspecten van de wegenbouw en is lid van Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwbedrijven in België.

 

Ben jij een student bouwkunde, landmeten, elektromechanica of andere technische richting? We zoeken regelmatig studenten om onze teams te versterken tijdens schoolvakanties, tijdens de zomer of doorheen het schooljaar.

 

Voor 2024 zijn we op heden op zoek naar jobstudenten voor het labelen met een QR code van al onze machines op onze werven over het gehele land. De student mag dus in het gehele land wonen. Een firmawagen zal ter beschikking worden gesteld voor de verplaatsingen naar de werven (geen privé gebruik). 

 

Wat heb je in huis?

  • Je bent student;
  • Je kan je ook gedurende de week vrijmaken
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken;

Waar kan je bij ons op rekenen?

  • Een leerrijke en afwisselende studentenjob;
  • Een camionette om je te verplaatsen naar de verschillende werven

In welke bedrijfscultuur kom je terecht?

Bij Willemen Infra draait alles rond de strafste plannen. Als deel van een hecht familiebedrijf willen we deze plannen realiseren met en voor onze mensen. Samen kijken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We creëren kansen en ruimte om te leren en te groeien. Zo kunnen we altijd kwaliteit afleveren, hoe complex een project ook is. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen.

Heb je interesse?

Aarzel dan niet om te solliciteren via onze website! Gelieve op jouw cv duidelijk te vermelden in welke periode(s) je beschikbaar bent.

Voor meer informatie kan je onze personeelsdienst telefonisch bereiken op het nummer +32 3 660 21 34 of via mail op jobs@willemeninfra.be.

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Willemen Infra
Sector 
Bouw
Industrie/Constructie/Installatie
Catégories 
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Bouw/Constructie