Vernieuwd Wijnegem Shopping Center is beste van België

Prev Next

Wijnegem Shopping Center is dinsdagavond tijdens de Shopping Awards in Brussel uitgeroepen tot beste winkelcentrum van ons land. De prijs werd uitgereikt door BLSC (Belgian Luxembourg Council of Shopping Centers). De internationale jury had lovende woorden voor de recente uitbreiding en de volledige renovatie van het shoppingcenter uitgevoerd door Willemen in THV met Cit Blaton.

Wijnegem Shopping Center werd tussen eind 2011 en midden 2013 in drie fasen uitgebreid en gerenoveerd. Eind september 2013 opende het zijn gloednieuwe vleugel: +5.000 m² winkelruimte, +25 winkels, +200 parkeerplaatsen, +400 jobs. 17 maanden lang waren hier elke dag (en nacht) gemiddeld 60 mensen aan het werk.

De jury was zeer te spreken over de uitstekende mix van lokale winkels en bekende merken en was opgetogen over de recente uitbreiding. “De vernieuwing en uitbreiding draagt bij tot de kwalitatieve winkelbeleving die Wijnegem Shopping Center zijn bezoekers dagelijks wil bieden”, klonk het bij de organisatie. Daarnaast was de jury ook onder de indruk van de nieuwe elementen die de winkelbeleving nog versterken én de leuke knipogen die bij de renovatie verwerkt zijn.

22 October, 2014 - 13:00