Bouw woonproject Bootsman kan van start gaan

Prev Next

In het stadhuis van Oostende werd op donderdag 23 oktober de akte ondertekend waarmee het woonproject op de site Bootsman van start kan gaan. De voormalige kazernegebouwen van Bootsman Jonson maken vanaf half november plaats voor 104 appartementen verspreid over zes gebouwen.

Bootsman, vlak bij het centrum van de stad, wordt opgetrokken in twee fases. De eerste fase omvat de realisatie van 36 appartementen in twee urban villa’s in parkgebied en 14 woningen voor jonge gezinnen. In een tweede fase komen daar nog drie tuinvilla’s met in totaal 54 appartementen bij. Er komt ook een nieuwe openbare weg en er wordt een kwalitatief openbaar domein in de parkzone aangelegd, met o.a. een speelzone. 

Willemen realiseert dit project langs de Zinnialaan samen met DMI Vastgoed. Ruim 30 procent van de appartementen is al verkocht. Eind november wordt een verkoopweekend gehouden. Meer info vindt u op www.bootsmanoostende.be.

Bekijk ook het filmpje over Bootsman.

Foto: De akte werd ondertekend in aanwezigheid van burgemeester Jean Vandecasteele, stadssecretaris Kristof Beuren, Philip Demot van DMI/Democo en Sven De Vos voor Willemen.
 

24 October, 2014 - 12:45