Terugblikvideo Willemen Groep als Onderneming van het Jaar

Prev Next

Vanavond is het zover. Omstreeks 19 uur maakt Koning Filip in het Auditorium 2000 in Brussel bekend wie Willemen Groep opvolgt als Onderneming van het Jaar. Er zijn vijf kanshebbers: Katoen Natie, Kinepolis, Ontex, Van de Velde en Vyncke.

In primeur tonen we u een terugblik op het voorbije jaar waarin Willemen Groep zich Onderneming van het Jaar mocht noemen. Het filmpje zal vanavond ook getoond worden op de uitreiking. U kan het filmpje bovenaan deze pagina bekijken of openen via deze link.

8 oktober 2013 – Onderneming van het Jaar 2013

Op 8 oktober 2013 voegde Willemen Groep zich als Onderneming van het Jaar 2013 bij het rijtje van toonaangevende eerdere winnaars zoals Soudal, Omega Pharma en Studio 100. Het moment waarop Europees President Herman Van Rompuy ons bedrijf als winnaar aankondigde, is er een om nooit meer te vergeten. Het was de eerste keer dat deze prestigieuze eer te beurt viel aan een bedrijf dat actief is in de bouwsector. Hiermee kreeg onze sector eindelijk de erkenning die ze verdient. Maar in de eerste plaats is en blijft deze titel een bekroning op het werk van iedere medewerker en ieder bedrijf binnen Willemen Groep.

Meer informatie over onze onderscheiding als Onderneming van het Jaar 2013 vind je hier.

Onderneming van het Jaar is een organisatie van EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. We wensen alle 5 genomineerde bedrijven heel veel succes.

14 October, 2014 - 17:30