Residentie Statio in Wolvertem houdt op 10 en 11 oktober Opendeurdagen

Prev Next

Op zoek naar een kwalitatieve woning op een toplocatie? Kom dan op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober zeker langs tijdens de Opendeurdagen van Residentie Statio in Wolvertem (Meise). Vrijdag openen de deuren om 16.30 uur tot 18 uur, zaterdag bent u welkom vanaf 10 tot 16 uur.

Residentie Statio is gelegen langs de Tramlaan en de Zep in Wolvertem, tegenover het nieuw administratief centrum van de gemeente, in een nieuw woonuitbreidingsgebied. Het nieuwbouwproject omvat 41 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte van 63 m² tot 112 m². Het project biedt met één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen voor elke woonbehoefte een oplossing op maat. De meeste appartementen hebben een uitkragend, zonnig, zuidwest-georiënteerd terras, sommige beschikken over een tuin. De dakterrassen zijn zeer ruim.

De drie gebouwen delen een ondergrondse parkeergarage, waarvan de inrit gelegen is aan de Tramlaan. Alle woongelegenheden zijn te bereiken via een lift vanuit de parkeergarage, waar zich ook de autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen bevinden. Ook de gemeenschappelijke tellerlokalen en de vuilnisberging zijn hier ondergebracht.

Enkele troeven van Residentie Statio op een rijtje:
- hoogstaande afwerking
- ruime zongerichte terrassen
- ondergrondse en bovengrondse autostaanplaatsen
- op wandelafstand van het centrum
- nabij invalswegen
- rustige en groene ligging
- liften aanwezig

Wilt u een kijkje nemen op de werf? Kom dan zeker langs tijdens de Opendeurdagen op 10 en 11 oktober voor een woordje uitleg, een hapje en een drankje.

Meer info vindt u op de website van projectontwikkelaar Willemen Real Estate.

1 October, 2014 - 17:45