Cosimco aan de slag voor DB Schenker

Prev Next

Transportbedrijf DB Schenker heeft Cosimco aangeduid om een gloednieuw kantoorgebouw van twee hoog en sociale lokalen te realiseren. Het project komt op een site langs de E19 in Mechelen. De opdracht omvat verder voor 9.500 vierkante meter aan infrastructuurwerken, zoals de aanleg van wegenis en een trailerparking.

Het gebouw krijgt een prefabbetonstructuur met gevelpanelen in gladde witte zichtbetonpanelen. Cosimco staat eveneens in voor de (paal)fundering, rioleringswerken, dakdichting, buitenschrijnwerk, alle binnenafwerkingen, vloeren, scheidingswanden, verlaagde plafonds, maatwerkkasten, schilder- en behangwerken en de coördinatie van de technische installaties.

De werken werden opgestart op 1 september. Het kantoorgebouw moet klaar zijn tegen half juni 2015. De aanleg van het trailerpark wordt aansluitend voorzien. De totale aannemingssom bedraagt € 2,8 miljoen. Schenker België maakt deel uit van Deutsche Bahn en is met meer dan 2.000 vestigingen verspreid over 130 landen en 95.000 medewerkers een van de grootste logistieke spelers ter wereld.

25 September, 2014 - 16:45