Nieuwe ring in Aalst is helemaal klaar

Prev Next

Donderdag werden de werken aan het viaduct van Aalst afgerond en werd het viaduct opengesteld voor het verkeer. De herinrichting van de ring rond Aalst is hiermee een feit.

De voorbije jaren onderging de R41 vanaf het kruispunt met de Kwalestraat tot aan de Verbrandhofstraat een ware metamorfose. Drie gevaarlijke kruispunten (ring met Merestraat, Raffelgemstraat en Gentsesteenweg) zijn heraangelegd met nieuwe (fiets)tunnels die het lokale en het doorgaande verkeer van elkaar scheiden.

De Gentsesteenweg werd vernieuwd met brede fietspaden, nieuwe voetpaden en een gescheiden riolering. Ook de boven- en onderbouw van het viaduct Ledebaan is volledig vernieuwd. De nieuwe ringweg is niet alleen vlotter en veiliger, maar kan ook meer verkeer aan. Alweer een knappe realisatie van de tandem Franki Construct – Willemen Infra!

 

21 May, 2021 - 16:45

Willemen Infra is a leading, Belgian road construction company with a regional presence in both Flanders and Wallonia. An important asset is that we have all aspects of the construction process under our own management and thus fully control the execution. Moreover, our team of 1,000 well-trained and experienced employees are willing to work at night and over the weekend to make sure they get everything done in time. In addition, thanks to our own COPRO-certified production and recycling sites, we are one of the leading producers for asphalt and road concrete.

Since 1998 Franki Construct has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.