Spooroverweg in Zeebrugge wordt veiliger gemaakt

Prev Next

Willemen Infra is in de achterhaven van Zeebrugge gestart met het veiliger maken van de spooroverweg aan de Margaretha van Oostenrijkstraat. Daar komen een veilige in- en uitrijstrook van 300 meter en ook de bestaande rijstroken worden aangepast.

De spooroverweg aan de ingang van International Car Operators (ICO) is vandaag enkel uitgerust met waarschuwingssignalen. Sinds de ingebruikname van de nieuwe hoofdvestiging van ICO, nam de drukte op de kruising echter exponentieel toe.

In een eerste fase wordt naast de bestaande weg het baanbed uitgegraven, er wordt voorzien in een fundering en er komen nieuwe rijstroken in asfalt. Tijdens de werkzaamheden blijft de terminal toegankelijk en zal het verkeer geen hinder ondervinden. De werken worden uitgevoerd in opdracht van het havenbestuur MBZ en duren tot eind september.

 

20 August, 2019 - 14:30

Willemen Infra is a leading, Belgian road construction company with a regional presence in both Flanders and Wallonia. An important asset is that we have all aspects of the construction process under our own management and thus fully control the execution. Moreover, our team of 1,000 well-trained and experienced employees are willing to work at night and over the weekend to make sure they get everything done in time. In addition, thanks to our own COPRO-certified production and recycling sites, we are one of the leading producers for asphalt and road concrete.