Willemen Groep blijft inzetten op innovatie en opleidingen

Prev Next

Innovatie is een kernwoord binnen Willemen Groep. Door innovatiewedstrijden te organiseren willen we onze medewerkers aanmoedigen om mee na te denken over hoe we het verschil kunnen blijven maken. Vlak na het bouwverlof werd ook de Willemen Academy weer opgestart.

Elk jaar worden premies uitgereikt aan medewerkers die originele en toepasbare ideeën aanleveren. Op 6 augustus was het de prijsuitreiking van de vierde editie. In totaal ontvingen we 21 creatieve voorstellen van medewerkers. Uit deze voorstellen koos de jury 7 winnaars. De 4 beste ideeën werden beloond met een geldprijs, samen goed voor € 5.750. De volgende prijsuitreiking is in het voorjaar van 2015. Proficiat aan alle deelnemers en winnaars!

Willemen Academy

Inmiddels werd het nieuwe academiejaar van Willemen Academy opgestart. In totaal nemen 34 projectleiders en werfondersteunende ingenieurs van Aswebo, Cosimco, Franki Construct en Willemen deel aan de Masterclass of Advanced Masterclass Bouwmanagement. Het tweejarig opleidingsprogramma in samenwerking met de Confederatie Bouw Antwerpen bundelt zowel strategisch als operationeel management, leadership skills, sociale en juridische updates, enz. Elk thema wordt belicht door docenten die behoren tot de top in hun vakgebied. Deelnemers ontvangen nadien een attest van de gevolgde sessies.

6 August, 2014 - 15:15