[VIDEO] Vlieg mee over de werf van woonproject Bootsman in Oostende

Prev Next

Begin maart 2015 werd de eerste steen gelegd voor het nieuwe woonproject Bootsman in Oostende. Het project verrijst op een deel van het terrein van de vroegere marinekazerne Bootsman Jonsen en grenst aan het Maria Hendrikapark. Bovenstaande video toont de voortgang van de werken tien maanden na die eerstesteenlegging.

Residentie Bootsman staat voor comfortabel wonen in een groene en kalme omgeving, vlak bij het centrum van Oostende. De eerste fase omvat de bouw van drie gebouwen, waarvan twee urban villa’s met elk 18 appartementen met ondergrondse parkeergarage en bergruimten. Het derde gebouw telt 14 appartementen en twee commerciële ruimtes.

De eigentijdse urban villa’s tellen 1-, 2-, en 3-slaapkamerappartementen. Van de gelijkvloerse woningen variëren de oppervlakte en indeling. Een grote variatie aan woonoppervlaktes dus en daarom interessant voor heel wat doelgroepen. De ontwerpers kozen bewust om geen hoogbouw te plaatsen, maar eigentijdse gebouwen die geschrankt worden ingeplant.

Bootsman is een publiek-private samenwerking tussen de Stad Oostende en de ontwikkelaars Willemen Real Estate en DMI Vastgoed. De ruwbouwwerken zullen in april klaar zijn. Fase 1 moet afgerond zijn tegen de herfst van dit jaar.

De verkoopprijs van de appartementen start vanaf 165.000 euro (excl. kosten). Meer dan de helft is al verkocht. Meer info vindt u hier.

Met dank aan Acta Vastgoed voor de video.

26 January, 2016 - 14:00