Overname Van Wellen is helemaal rond

Prev Next

Deze middag werd de overname van Van Wellen Wegenbouw door Aswebo helemaal afgerond. De opschortende voorwaarden werden ingelost en ook de mededingingsautoriteit gaf zijn akkoord, waardoor de deal tussen de groep CFE en Aswebo kon worden gefinaliseerd.

Van Wellen Wegenbouw uit Kapellen biedt een heel assortiment wegenisactiviteiten aan over heel Vlaanderen en in Brussel. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van 45 miljoen euro. Door deze overname versterkt de Willemen Groep waartoe Aswebo behoort, zijn positie op de as Antwerpen-Brussel. De groep beschikt voortaan ook in Antwerpen over productie-eenheden voor asfalt: één in Schoten en één in Doel in de Antwerpse haven.

Ook na deze overname behoudt Van Wellen Wegenbouw de vestiging in Kapellen en de naam Van Wellen. “De bedrijfscultuur van Van Wellen sluit nauw aan bij die van Aswebo en Willemen Groep. Respect voor de klant en de medewerkers en een langetermijnvisie op wegenbouw zullen ook in de toekomst centraal staan”, zegt Tom Willemen, gedelegeerd bestuurder van Aswebo.

Willemen Groep en Aswebo heten hun 180 nieuwe collega’s van harte welkom.

Lees ook: Willemen Groep breidt uit met Van Wellen Wegenbouw (01-12-2014)

25 February, 2015 - 16:00