BIM-team presenteert case study op Batibouw

Prev Next

Voorzie tijd om te groeien en kom op dinsdagnamiddag 21 februari naar de BIMtonic op Batibouw. BIM is immers niet zomaar een trend, maar is de onvermijdelijke toekomst van het ontwerpproces.

Om architecten, ingenieurs en andere bouwprofessionals wegwijs te maken in de wereld van BIM heeft Architectura.be, o.a. in samenwerking met Kumpen, het project BIMtonic opgestart.

Heb je al veel over BIM gehoord, maar je weet niet wat het juist doet en hoe je er zelf mee aan de slag kan? De website met alle nodige info staat al klaar. Het BIMtonic-boek, een gids van meer dan 200 pagina’s, zal tijdens het event worden voorgesteld.

Wat staat er op het programma? Het BIM-team van Kumpen brengt o.a. een case study over Stadskantoor Hasselt. Verder mag je video’s, interviews en een vragenronde verwachten als introductie tot de wondere wereld van BIM, de nieuwe manier van ontwerpen die op enkele jaren zal uitgroeien tot de standaard.

Het BIM-evenement gaat door op dinsdag 21 februari om 16u in het auditorium 500 op Batibouw.

Interesse? Klik dan hier om je in te schrijven!

Graag tot dan!

13 February, 2017 - 11:15

Willemen Construct came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Willemen General Contractor and the construction department of Kumpen.