Aswebo richt met AMV Wegenbouw nieuwe dochterfirma op

Prev Next

Willemen Groep wordt weer een stukje groter door de oprichting van AMV Wegenbouw als dochterfirma van wegenbouwer en asfaltproducent Aswebo. AMV Wegenbouw beschikt over een terrein gelegen in Merksem, waar Aswebo zijn derde recyclingsite zal openen. Aswebo zal zijn klanten voortaan niet enkel vanuit Brugge en Gent kunnen bedienen, maar dus ook vanuit Antwerpen. Het bedrijf versterkt hierdoor zijn positie op de as Antwerpen-Brussel fors.

AMV Wegenbouw zal zich in hoofdzaak toeleggen op de kleinere wegenwerken en grondwerken, gaande van 100.000 euro tot 3 miljoen euro in het centrum van het land. Voor het plaatsen van asfalt werken ze nauw samen met Aswebo. Verder behoort ook de aanleg van parkings, wegenis, rioleringen, opritten, omgevings- en nivelleringswerken over gans België en het zuiden van Nederland tot het activiteitenpakket van AMV Wegenbouw.

De dagelijkse leiding van AMV Wegenbouw is in handen van Piet Van De Riet. Hij wordt bijgestaan door Steven Last, directeur recycling bij Aswebo. 
 

25 June, 2014 - 17:45