Derde editie Bouwrun by Willemen is een groot succes

Prev Next

Op donderdag 20 april vond de derde editie van de Bouwrun by Willemen plaats. Met 136 teams van drie lopers die aan de start kwamen, kenden we een mooie opkomst en deden we beter dan de 107 teams van vorige editie. Nog eens een vijftigtal mensen kwamen supporteren of sloten aan voor het walking dinner.

De Bouwrun is het jongere broertje van de Batirun by Franki, die het voorbije decennium met meer dan duizend deelnemers is uitgegroeid tot één van de belangrijkste sport- en netwerkevents voor bouwprofessionals en bouwpartners in Wallonië. De Bouwrun heeft dezelfde ambitie, maar dan aan Vlaamse zijde. Met in totaal een kleine 500 aanwezigen is de toon alvast gezet.

Alle teams gaven het beste van zichzelf en er werd tot op de meet gestreden om de podiumplaatsen. De overall winnaar was het gemengde Macobo-Stabo speed team. Op de tweede plaats eindigde een mannenteam van Seco en de derde plaats was voor een team uit eigen huis: het HR-team van Willemen Infra. Het podium bij de mannen werd vervolledigd door een tweede team van Macobo-Stabo.

Bij de gemengde teams bezette de overall winnaars de eerste podiumplek waar ze geflankeerd werden door een team van Otis (tweede) en WDP (derde). Bij de vrouwen was de hoofdprijs voor Archipelago en de ereplaatsen voor WDP (tweede) en POLO (derde). Proficiat aan alle winnaars en alle lopers voor hun inzet!

Moeders voor Moeders

De opbrengst van beide loopwedstrijden wordt traditiegetrouw geschonken aan een goed doel. Net als vorig jaar koos de Bouwrun er voor om Moeders voor Moeders te steunen. Deze vzw zet zich sinds 1992 in om materiaal en voeding in te zamelen voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben. Onze CEO Marc Jonckheere en algemeen directeur Bouw Bart Janssens overhandigden hen een cheque van 2.720 euro.

De Batirun vindt plaats op donderdag 15 juni 2023. Meer info lees je op www.batirun.be.

21 April, 2023 - 11:15

WILLEMEN GROEP hecht veel belang aan een goede service en klanttevredenheid. Daarom kunnen onze klanten beroep doen op W-CARE.

Willemen Infra is a leading, Belgian road construction company with a regional presence in both Flanders and Wallonia. An important asset is that we have all aspects of the construction process under our own management and thus fully control the execution. Moreover, our team of 1,000 well-trained and experienced employees are willing to work at night and over the weekend to make sure they get everything done in time. In addition, thanks to our own COPRO-certified production and recycling sites, we are one of the leading producers for asphalt and road concrete.

logo Sanitechniek

Sanitechniek PVBA was founded in 1984; then, after the expansion of our activities, Sanitechniek NV was founded in 1987. Sanitechniek has been a part of the Willemen Groep, Belgium’s largest family-owned construction company, since 1999. Our team consists of 50 motivated employees.

Willemen Real Estate is the Willemen Groep’s project development department.

Since 1998 Franki has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Since 2005, Cosimco has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Since 1998 Franki Construct has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Willemen Construct came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Willemen General Contractor and the construction department of Kumpen.