Guy Gillijns nieuwe commercieel directeur Willemen en Kumpen

Prev Next

Guy Gillijns is vanaf vandaag de nieuwe commercieel directeur van Willemen General Contractor en Kumpen (afdeling bouw). Guy was de voorbije 17 jaar bij de bouwgroep Van Roey aan de slag als commercieel directeur en heeft in die periode Van Roey mee op de kaart gezet in het Vlaamse landschap.

"Ik ben blij dat ik mijn schouders kan zetten onder beide bedrijven en dit binnen een familiale Belgische bouwgroep waar ondernemerschap en innovatie actief worden gestimuleerd", aldus Guy Gillijns over zijn benoeming tot commercieel directeur bij Willemen en Kumpen. Als commercieel directeur en lid van het Directiecomité wordt de voornaamste missie van Guy het commerciële beleid van Willemen General Contractor en Kumpen (bouw) verder uit te bouwen in gans Vlaanderen.

Guy neemt de fakkel over van Michel Corneillie, de huidige commercieel directeur van Willemen General Contractor. Michel gaat binnen Willemen Groep een nieuwe uitdaging aan. Hij neemt het commerciële beleid van de groep op zich met een sterke focus op buitenlandse expansie.

  

2 May, 2018 - 14:00

Willemen Construct came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Willemen General Contractor and the construction department of Kumpen.