Werfleider

Franki Construct, behorend tot Willemen Groep, is een gerenommeerde bouwfirma gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde, industriebouw, tunnels en gebouwen. Dankzij onze vakkennis en efficiënte uitvoering van de werken, worden wij regelmatig betrokken bij grote infrastructuurwerken. Hiervoor rekenen wij op het enthousiasme van onze 200 collega's.

Ter versterking van ons team zoeken wij ervaren werfleiders.

Als werfleider sta je in voor de correcte uitvoering van het project. De dagelijkse organisatie van het werk is jouw verantwoordelijkheid. Je overlegt hiervoor op regelmatige basis met de projectleider. Het aansturen van onze eigen arbeiders en onderaannemers neem je ter harte. Verder is het belangrijk dat je streng toekijkt op de geleverde kwaliteit en dat je van veiligheid je allerhoogste prioriteit maakt.

We zijn hiervoor op zoek naar iemand met minstens vijf jaar ervaring. Ook voor de zeer ervaren werfleiders is er ruimte binnen onze firma. Als je woonachtig bent in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent, dan is dat de ideale uitvalsbasis voor onze werven.

Franki Construct biedt je een collegiale omgeving en groeimogelijkheden. Je zal steeds kunnen rekenen op de steun van een gemotiveerd team. Bovendien mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Graag meer info? Contacteer Jill Augustynen via 0471/800594 (ook via whatsapp)

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Franki Construct
Sector 
Bouw
Categorieën 
Bouw/Constructie
Recruiter info
Jill Augustynen
M +32 471 80 05 94

Aannemingsbedrijven