Productspecialist (M/V/X)

Softconstruct is een dynamische KMO in Kontich die bestaat uit een polyvalent team van tien straffe collega’s. Wij zijn de producent van TOGA, een toonaangevend softwarepakket voor advocatenkantoren. Wij staan onze klanten over heel Vlaanderen al meer dan dertig jaar met raad en daad bij. Wij doen niet enkel de installatie maar ook het onderhoud van dit pakket, zo kunnen we met alle IT-diensten een vertrouwensrelatie opbouwen.

Om ons team te versterken zoeken wij een PRODUCTSPECIALIST, een echte teamplayer geboeid door informatica.

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

  • Je werkt je helemaal in onze advocatensoftware in zodat je de installatie bij onze nieuwe klanten on site kan verzorgen. Daarvoor denk je mee op hun niveau waar nodig.
  • Je neemt de uitbreiding van de software voor specifieke tools bij bestaande klanten voor je rekening.
  • De opleidingen voor en ondersteuning aan onze klanten neem jij enthousiast ter harte.

Wat heb je in huis?

  • Je hebt een passie voor informatica.
  • Nederlands is je moedertaal.

Waar kan je bij ons op rekenen?

Wij bieden je een fulltime job (39-urenweek) binnen een KMO waar het fijn werken is. Je krijgt daarbij 20 dagen vakantie, aangevuld met 6 betaalde ADV-dagen. Wij werken van 9 tot 18 u en op vrijdag tot 17 u. Je mag bovendien rekenen op een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Om specialist ter zake te worden, krijg je de onvoorwaardelijke steun van een klein en amicaal team. We voorzien voor jou een opleiding on-the-job die je krijgt van verschillende collega's. Zo krijg je een mooi zicht op onze structuur en interne werking en krijg jij onze software snel volledig onder de knie.

Interesse?

Bel Jill Augustynen: 0471 80 05 94.

 

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Softconstruct
Sector 
Beheer van gebouwen
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Categorieën 
Commerciële binnendienst (B2B)
Professionele Diensten
IT