Parkeergebouw AZ Delta - Roeselare

Beschrijving 

Franki Construct bouwde op de campus van het AZ Delta in Roeselare het parkeergebouw bestemd voor dokters en personeel. De parkeerruimte op de bovenbouw en het gelijkvloers is samen goed voor 800 auto's.

Het gebouw bestaat uit een betonnen structuur die afgewerkt werd met een houten gevelbekleding. De constructie omvat een open bouwlaag van 100m op 120m bovenop een bestaande parking.

Willemen Infra voerde de infrastructuurwerken en de omgevingswerken op de campus uit.

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijven
Wilgenstraat 2, Roeselare, West-Vlaanderen, België
Bouwheer 
AZ Delta
Studiebureau 
VK Engineering
Uitvoeringstermijn
1 jaar 1 maand
Start werken
05-2019
Einde werken
06-2020