Technische verantwoordelijke materieel en werfinrichting (Oosterweel)

Momenteel zijn we voor het project Oosterweelverbinding actief op zoek naar een technische verantwoordelijke materieel en werfinrichting.

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

Als Technisch Verantwoordelijke materieel en werfinrichting werk je mee aan de inrichting van de werf, volg je de uitvoering van de werfinrichting op.

Takenpakket

  • Je bereidt de inrichting van de werf in al zijn facetten voor (elektriciteit- en watervoorziening, slagbomen en toegangscontrole, internetvoorziening,...) en stelt de begroting van de werfinrichting op
  • Je volgt de uitvoering van de werfinrichting op
  • Je beheert de cameramasten op de werf

Wat heb je in huis?

Minimale kwalificaties: Technische achtergrond.

Kerncompetenties:

  • Klantgericht: Herkennen van de wensen, behoeften en belangen van zowel interne- als externe klanten en ernaar handelen.
  • Initiatief: Proactief, zelfstarter, hands-on-mentaliteit; grijpt kansen en onderneemt actie, oefent actief invloed uit op gebeurtenissen. Werken in teamverband: Werkt met anderen samen om gezamenlijke doelen te bereiken, deelt informatie met anderen, ondersteunt anderen.
  • Planmatig: Mogelijkheid om prioriteiten te stellen en deadlines te halen. Beschikt over de nodige dosis zelfstandigheid, is nieuwsgierig, analytisch, zorgvuldig en resultaatsgericht.

Waar kan je bij ons op rekenen?

  • Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden en veel autonomie;
  • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken in de realisatie van uitdagende, complexe en prestigieuze projecten;
  • Een loopbaan met doorgroei kansen en opleidingsmogelijkheden;
  • Een aantrekkelijk verloningspakket.

Bij Willemen Infra draait alles rond de strafste plannen. Als deel van de Tijdelijke Maatschap Rechteroever Compleet (TM ROCO), werken Willemen Infra en Franki Construct mee aan de verbinding tussen de Scheldetunnel en de R1, zowel in noordelijke als in oostelijke richting. Samen kijken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We creëren kansen en ruimte om te leren en te groeien. Zo kunnen we altijd kwaliteit afleveren, hoe complex een project ook is.

 

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Oosterweel
Sector 
Bouw
Industrie/Constructie/Installatie
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Catégories 
Bouw/Constructie
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Project management
Informations sur le recruteur
Cedric Bruynseels
HR Officer
0470547954

Entrepreneurs