Projectleider (Neder-Over-Heembeek)

Binnen Willemen Groep is Cosimco gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven zoals productie- en logistieke gebouwen en kantoorgebouwen. Utiliteitsbouw en collectieve huisvesting behoren eveneens tot de activiteiten. Naast de klassieke uitvoering van een architecturaal ontwerp dat van een opdrachtgever wordt ontvangen, hebben we een eigen design & build team dat een project van A (zoeken van een gepast stuk bouwgrond) tot Z (oplevering) kan uitwerken. De klemtoon wordt gelegd op industriële complexen, waarbij naast de kwaliteit en de prijs, de snelheid waarmee het gebouw ter beschikking van de klant wordt gesteld evenzeer belangrijk is.

Binnenkort gaan wij samen met Franki Construct een mooi nieuw project gaan realiseren: Marly II, een splinternieuw bus depot te Neder-Over-Heembeek. Voor dit project zijn wij actief op zoek naar 2 ervaren projectleiders.

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?
Als projectleider werk je in nauw overleg met de projectdirecteur + directeur der werken en sta je garant voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijnen en budgetten.
Je geeft de nodige omkadering en support aan ons projectteam en volgt mee het beheer op van materieel, middelen en mede-contractanten.
 
Concreet:
- Uitvoeren van bouwprojecten 
- Zorgen voor tevredenheid, goedkeuring en waardering van opdrachtgever
- Project binnen het budget en binnen de gestelde termijn uitvoeren met het oog op een goede rentabiliteit
- Zorg dragen voor een hoogstaande kwaliteit van uitvoering
- Verzekeren van dagelijkse controle en leiding over productie-eenheden

Wat heb je in huis?

- Bouwkundige studies (niveau master) of gelijkwaardig door ervaring
- Doeltreffende communicatie skills
- Technische expertise binnen grote gebouwen klasse 8
- Analytisch en cijfermatig sterk
 

Waar kan je bij ons op rekenen?
Uitdagende job in een zeer innovatieve en vooruitstrevende bouwgroep. Je inzet en zorg voor onze projecten zullen ruimschoots worden gecompenseerd door een competitief salaris- en voordelenpakket, naast de vele opportuniteiten die geboden zullen worden om je blijvend te vervolmaken als doorwinterde professional.

Interesse?
Graag online solliciteren in onze CV Warehouse waar je ook je cv en motivatiebrief kan opladen. Voor meer informatie kan je telefonisch terecht bij Jill Augustynen op 0471/80.05.94. 

 

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Cosimco
Sector 
Bouw
Catégories 
Bouw/Constructie
Project management
Informations sur le recruteur
Jill Augustynen
M +32 471 80 05 94

Entrepreneurs